Personale

Dyrlæger

Simon Rokkedal
Dyrlæge og ejer af dyrehospitalet

Uddannet 2007 og har særlig interesse i medicinske sygdomme. Har i 2016 taget en fire årig europærisk efteruddannelse i intern medicin: European Master of Small Animal Veterinary Medicine / Internal Medicin (EMSAVM / internal medicine) Simon Rokkedal har også stor interesse i tandsygdomme samt videruddannet sig inden for bughule- og knoglekirugi på den europæriske skole i Østrig og Italien (ESAVS).

Ib Toft
Dyrlæge

Uddannet 1986 og har stor specialviden inden for hudsygdomme og mave /tarmlidelser, men har også stor erfaring med led -og knoglesyg domme samt ryglidelser / diskusprolaps.

Ib Toft har ligeledes stor ekspertise med alle kirurgiske opgaver. Har deltaget i talrige internationale og nationale kongresser og kurser.

Ib er tidligere ejer af dyrehospitalet.

Rebekka Mikkelsen
Dyrlæge