Allergi hos hund eller kat

Allergi hos hund eller kat står vi klar til at behandle

Har du mistanke om, at din hund eller kat har allergi? Så bør du reagere, så dyret kan få den rette behandling. Hos Lyngby Dyrehospital har vi mange års erfaring inden for allergi hos hund såvel som allergi hos kat. Derfor kan vi give dit kæledyr den behandling, som det har brug for. Vi servicerer primært kunder fra Lyngby, Bagsværd eller Virum, men alle kunder og dyr er velkommen hos os.

​Der er flere forskellige symptomer på, at din hund eller kat har en form for allergi eller andre hudproblemer. Det ses ofte ved, at dyret klør, bider eller slikker sig på pelsen, men det kan også vise sig ved rødme på dyrets hud. Vores dygtige dyrlæger står altid klar til at hjælpe dig med at finde den behandling, der er bedst for din hund eller kat.​

Allergi hos kat eller hund kan skyldes forskellige ting

Der kan være mange forskellige årsager til, at der opstår allergi hos hund eller allergi hos kat. Derfor kan det godt betale sig at få lavet en grundig undersøgelse af dit dyr, så du kan finde årsagen. Vi kan tilbyde forskellige former for undersøgelser, så vi kan finde årsagen.

Sommetider kan en vaccination af hund eller vaccination af kat være med til at afhjælpe allergien, mens der på andre tidspunkter må andre behandlingsformer til. Uanset hvad så kan du være sikker på, at vores dyrlæge gør sit bedste for at finde den bedst mulige behandling.

Ring for professionel behandling af allergi hos hund og kat

Døjer din hund eller kat med kløe, så kan det være et tegn på en allergisk reaktion. Derfor bør du reagere, så årsagen kan findes og problemet udbedres. Vi kan give forskellige professionelle behandlinger af allergi hos hund eller kat.

​Kontakt vores klinik på telefon: 45 87 35 07, så tager vi en fornuftig snak om dit kæledyr.​