Tandrensning

Tandrensning til hund og kat tilbydes lige her

Savler din hund meget, eller har den svært ved at tygge? Så kan det være symptomer på, at den trænger til en tandrensning. På Lyngby Dyrehospital kan vi tilbyde tandrensning til hund samt tandrensning til kat. Alle klienter fra Lyngby, Bagsværd, Virum og omegn er velkomne på vores dyreklinik.

​Mange kæledyr har tandproblemer såsom tandsten, tandkødsbetændelse, paradentose eller knækkede tænder. Et tandeftersyn indgår altid i forbindelse med det årlige eftersyn af dit kæledyr, og vi hjælper dit dyr med at komme af med sine tandproblemer.

​På Lyngby Dyrehospital kan vi tilbyde ultralydstandrensning med efterfølgende polering af tænder. Behandlingen foregår under narkose.

Hvad koster en tandrensning til hund?

Det er svært at give en konkret svar på, hvad en tandrensning til hund koster, da det kommer an på behandlingens omfang.​ Ring til os på 45873507 og få oplyst prisen for en tandrensningen.

Det samme svar gør sig gældende til spørgsmålet: Hvad koster en tandrensning til en kat? Dog kan vi garantere dig, at du altid vil modtage en fornuftig pris hos vores dyrlæge.

Ved mange tandsygdomme er der behov for en røntgenundersøgelse. Vi kan tilbyde digitalt røntgenoptagelse på vores tandrøntgenafdeling, hvilket er med til at sikre en eksakt diagnose og behandling.

​Hos os kan du med andre ord være sikker på, at vi altid tilrettelægger den mest optimale tandbehandling til hund såvel som tandbehandling til kat.

Hør mere om tandrensning til kat eller hund

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af tandrensning til kat eller hund, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål.

​Vi kan kontaktes på telefon: 45 87 35 07, så tager vi en god snak med dig.​