Rejse med hund eller kat

Rejse med hund kræver særlige vaccinationer

Skal du ud at rejse med hund eller kat? Så kræver det blandt andet, at den har fået nogle særlige vaccinationer. Hos Lyngby Dyrehospital har vi mange års erfaring inden for rejse med hund og kat, og derfor ved vi, hvordan den skal vaccineres, og hvad der ellers skal være på plads. Vi hjælper alle kunder i og omkring Lyngby, Bagsværd og Virum.

​Hvis du have dit kæledyr med på en ferie til udlandet, så er der nogle særlige krav, som skal være opfyldt. Den skal eksempelvis have en vaccine mod rabies (hundegalskab). Derudover skal den være ID-mærket og have et pas. Alt dette står vi klar til at hjælpe dig med.

​Hunde og katte født efter 3. juli 2011 skal være chippet. Er de født tidligere accepteres øretatovering, såfremt den er mulig at læse.​

Vi har stor erfaring inden for rejse med hund

Når du besøger vores klinik, kan du være sikker på at møde en professionel dyrlæge med mange års erfaring inden for rejse med hund eller kat. Derfor ved vi, hvilke ting der skal være på plads, før rejsen kan lykkes.

Ved rejse til og fra lande inden for EU skal hunde og katte eksempelvis vaccineres mindst tre uger før rejse. Vaccinen kan tidligst gives fra 12-ugers-alderen og skal gives igen hvert 3. år, såfremt der anvendes vaccinen Nobivac Rabies vet. Anvendes anden rabiesvaccine skal hunde og katte genvaccineres efter producentens anbefalinger.

​Ved rejse til og fra lande uden for EU-lande gælder særlige regler.

​Læs mere om rejse med kæledyr – klik her

Kontakt os for flere informationer

Vil du have flere informationer om vaccination af hund eller vaccination af kat i forbindelse med rejse, så er du altid velkommen til at kontakte klinikken. Vi kan kontaktes på telefon: 45 87 35 07, så tager vi en god og informerende snak med dig