Lopper

Lopper kurerer vi effektivt

Oplever du, at din hund eller kat klør sig meget og er mere urolig, end den plejer? Så kan det være symptomer på, at den har fået lopper. Hos Lyngby Dyrehospital er vi specialister på området, og vi står altid klar til at give din hund eller kat en effektiv behandling mod lopper. Vi servicerer primært kunder fra Lyngby, Bagsværd og Virum, men alle kunder er velkomne i vores klinik.

​Hvis din hund eller kat først har fået lopper, så kan de være svære at komme af med igen. Derfor bør du altid reagere, hvis du har mistanke om, at du har lopper hos hund eller lopper hos kat. Vi er en professionel dyreklinik med stor erfaring på området, og derfor ved vi, hvordan du kommer lopperne til livs og efterfølgende laver forebyggelse.

Hvordan kommer man af med lopper?

Der er forskellige måder, hvorpå du kan komme af med lopper hos hund eller lopper hos kat. Der findes mange forskellige loppemidler på markedet såsom et loppehalsbånd. Men de er dog alle langt fra lige gode, og derfor kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at søge hjælp hos en professionel dyrlæge.

Du skal huske på, at det kun er cirka 5% af selve lopperne, som er på dyret. Resten er i omgivelserne i form af æg, larver og pupper. Derfor bør du være omhyggelig med rengøringen, især omkring dyrenes liggepladser, i sprækker og hjørner. Vask alle løse tæpper, puder og betræk.

Kontakt os for behandling af lopper hos kat eller hund

Hvis din hund eller kat klør sig ekstrameget, kan det være tegn på lopper. Dog kan det også være tegn på hudproblemer eller flåter, og derfor kan du med god grund søge hjælp hos en dyrlæge. Vi står klar til at give din hund eller kat den bedst mulige behandling.

​For at høre mere om lopper hos hund eller lopper hos kat kan du kontakte klinikken på telefon: 45 87 35 07, så tager vi en god snak.